De Special Theater Road Show confronteert, verrast en verleidt tot meedoen!


Bijdragen aan dit doelDoel van dit project Talent

Theatervoorstelling Sneeuwwitje en de 7

Theatermaker Art-Jan de Vries heeft na jarenlang aanrommelen eindelijk de hoofdrol te pakken in een grote productie, zonder precies te weten hoe of wat, heeft hij meteen ja gezegd.

Over dit project

Doel: Talent

Theatermaker Art-Jan de Vries heeft na jarenlang aanrommelen eindelijk de hoofdrol te pakken in een grote productie, zonder precies te weten hoe of wat, heeft hij meteen ja gezegd. Nu blijkt dat hij zelf Sneeuwwitje moet spelen en het land in moet om zelf alles te regelen en te maken... Bij aankomst op de locatie komt hij er ook nog eens achter dat hij te maken heeft met gehandicapten en buurtbewoners met wie hij het project moet gaan doen. Lekker dan.

Special Arts stimuleert dat alle mensen met een handicap aan kunst kunnen doen en hun talenten daarvoor ontwikkelen. Daarnaast brengt de stichting de kunstuitingen van mensen met een handicap voor het voetlicht. De stichting richt zich op alle kunstdisciplines: beeldende kunst, theater, muziek, dans en poëzie en op alle handicaps: verstandelijk, psychisch en fysiek.

Elk jaar zet Stichting Special Arts een kunstdiscipline in om mensen met een beperking actief te stimuleren in kunstbeoefening. Voor 2016 is gekozen voor de discipline podiumkunsten. Het toneelstuk wordt ontwikkeld met deelnemers uit vier verschillende regio's, namelijk Drachten, Neerbeek/Sittard, Zwolle, Schagen. De theatervoorstellingen vinden hier ook plaats.

Lees meer

https://www.youtube.com/watch?v=goNxTmRYSfM

In het kort

 • Waar:4 regio's in Nederland
 • Doel:Talent
 • Gefinancieerd:10.000
 • 200 mensen van alle leeftijden en met alle vormen van handicaps en 1.000 bezoekers verdeeld over de 4 regio’s

We gaan aan die zaal laten zien wat al deze jongens, meisjes, mannen en vrouwen in huis hebben!

Ja, ik wil doneren!

Door te doneren draag je bij aan de realisatie van onze doelstellingen. Als je hierboven doneert, komt je geld 100% ten goede van Talent

Relevant nieuws

 • Wie zijn onze collectanten?

  Misschien is dat een vraag waar u van opkijkt. Natuurlijk kent u uw collectanten. Als landelijk bureau kunnen we de vraag echter niet volledig beantwoorden; soms ontbreekt er in het collectesysteem informatie bij collectanten, of staan namen niet vermeld.

  Lees het hele artikel29 mei 2017Nieuws
 • Collecte opbrengst 2016

  De collecte in 2016 heeft een mooi bedrag opgeleverd. 923.000 euro wist u met de 20.000 enthousiaste vrijwilligers in te zamelen! Een prachtig bedrag waar we veel projecten van hebben kunnen uitvoeren.

  Lees het hele artikel24 mei 2017Collecte, Nieuws
Bekijk al het nieuws