De VriendenLoterij

De VriendenLoterij steunt maatschappelijke initiatieven die mensen met onvoldoende middelen of mogelijkheden een steuntje in de rug geven, zodat zij voluit mee kunnen doen in de samenleving en een volwaardig leven kunnen leiden. Ook steunt zij mensen in hun ambitie om een bijdrage aan de maatschappij te leveren. Fonds verstandelijk gehandicapten ontvangt sinds 2009 jaarlijks een bijdrage.

Miljoenenschenking voor Nederlanders die het nodig hebben

Maar liefst 56,6 miljoen euro gaat er in 2017 naar Nederlanders die een steuntje in de rug kunnen gebruiken. De half miljoen deelnemers die het afgelopen jaar meespeelden met de VriendenLoterij zorgen hiervoor. De helft van ieder door hen gekocht lot gaat naar goede doelen die zich richten op het verbeteren van de gezondheid en het welzijn van Nederlanders. In 2017 ontving Fonds verstandelijk gehandicapten een bedrag van €548.268.- voor ons werk om het leven van mensen van een verstandelijke beperking te verrijken.

Meer over miljoenenschenking

Project Aan de slag in de Speeltuin

Het project Aan de slag in de Speeltuin is mogelijk gemaakt door de Vriendenloterij. Wij creëren werk voor mensen met een verstandelijke beperking door samen met Jantje Beton speeltuinverenigingen en jongeren met een verstandelijke beperking bij elkaar te brengen.  Niet om de dag te vullen, maar om mee te doen, zich te ontwikkelen, zich gewaardeerd te voelen. Alle partijen zijn enthousiast!

Meer over Aan de slag in de Speeltuin

Meespelen voor Fonds verstandelijk gehandicapten

Loterijdeelnemers hebben de mogelijkheid om voor een zelfgekozen goed doel mee te spelen. Je kunt meespelen in de VriendenLoterij en opgeven dat je Fonds verstandelijk gehandicapten wilt steunen. Je draagt daarmee bij aan het goede doel en maakt kans op mooie prijzen. Wil je meer weten over de activiteiten en projecten van de beneficianten van de Vriendenloterij? Je kunt de Vriendenloterij volgen op hun social media FacebookTwitterYoutube en LinkdIn.

 

 

Jacqueline Bornebroek

Heb je een vraag over onze samenwerking met de Vriendenloterij?

Bel Jacqueline Bornebroek

030-2363777
Jacqueline@fondsvg.nl

Goed nieuws!

Fonds verstandelijk gehandicapten en Revalidatiefonds bundelen hun krachten.
Vanaf nu zijn wij samen HandicapNL.

Lees welke droom wij willen waarmaken