Over ons

Mensen met een verstandelijke beperking worden nog vaak buitengesloten, gediscrimineerd en leven vaker in armoede. Ze worden niet serieus genomen en hebben minder kans op een goede opleiding of werk dat bij hen past. Wij geloven in een wereld waar kinderen en volwassenen met een beperking net als iedereen een goed en actief leven kunnen hebben. Een wereld waar ze eigen keuzes mogen maken, zich kunnen ontplooien en hun talenten kunnen inzetten. Daadwerkelijk onderdeel zijn van de samenleving op een manier die bij hun past.

Onze doelstellingen


PreviousNext
Meisje met het Syndroom van Down met telraam

Jaarverslagen

Zonder de steun van donateurs, vrijwilligers, partners en de giften uit de jaarlijks collecteweek kunnen wij ons werk niet doen. We zijn een onafhankelijk fonds en ontvangen geen overheidssubsidie. Gelukkig dragen veel mensen ons doel een warm hart toe.

We hebben in 2015 maar liefst 282 initiatieven en projecten gesteund en hebben hiermee de wereld van mensen met een verstandelijke beperking weer groter kunnen maken. Bekijk ons jaarverslag 2015 en jaarrekening. Resultaat telt.

 

Vacatures

Word jij onze nieuwe collega? Onze actuele vacatures vind je in het onderstaande overzicht. Staat er momenteel niets bij voor jou dan kun je ook een open sollicitatie sturen.

Goed nieuws!

Fonds verstandelijk gehandicapten en Revalidatiefonds bundelen hun krachten.
Vanaf nu zijn wij samen HandicapNL.

Lees welke droom wij willen waarmaken