The Blues Sparks op Krommerijn Festival

16 november 2017 Nieuws United by Muxic 374x gelezen

Na het succes van de afgelopen jaren is het op zondag 14 januari weer zover! Dan vindt de vierde editie van het Krommerijn Festival plaats in De Landgoederij in Bunnik met dit jaar, op veler verzoek, éxtra veel blues. Koop nu je tickets voor hét blues- en soulfestival van midden Nederland.

Barrelhouse, Soulsville & Big Bo staan op het podium

Tussen 15.00 tot 21.00 uur zullen op verschillende podia diverse blues- en soulbands optreden. The Blues Sparks openen het festival. Deze sprankelende band, bestaande uit artiesten met een verstandelijke beperking, is na audities bij United by Music in 2015 gestart en weet het publiek te vermaken met hun enthousiasme en muzikale talent. Met veel bezieling en plezier brengen de artiesten blues gerelateerde nummers die op de gitaar gericht zijn. Door hun grote en oprechte passie voor muziek is het optreden van deze band bijzonder verrassend en inspirerend. Daarnaast staan op het programma optredens van succesvolle en gewaardeerde live-acts met niemand minder dan Barrelhouse, Soulsville, Big Bo, Sugar Queen, Hoodoo Monks en Arne & Friends.

Opbrengst gaat naar projecten die eenzaamheid tegengaan

Met de opbrengst van het Krommerijn Festival kan Fonds verstandelijk gehandicapten projecten steunen die eenzaamheid onder mensen met een verstandelijke beperking tegengaan. Zoals maatjesprojecten, werkervaringsplekken midden in de maatschappij of dagjes uit voor mensen met een verstandelijke beperking. Want veel mensen met een verstandelijke beperking zijn eenzaam. Hun leven speelt zich veelal binnenshuis of binnen de instelling waar zij wonen af. Ze zouden graag meer sociale contacten hebben of activiteiten in hun vrije tijd. Ze willen meedoen in de samenleving, vrienden maken, er op uit met anderen of sporten. Stuk voor stuk zaken waar zij ondersteuning bij nodig hebben.

 Tickets kopen

Alle ingrediënten zijn weer aanwezig voor een muzikaal, gezellig en sfeervol Krommerijn Festival waar ook aan de inwendige mens gedacht wordt. Koop nu je tickets eenvoudig online via www.krommerijnfestival.nl waar ook meer informatie te vinden is over artiesten en programmering. Met de aankoop van toegangskaarten à €17,50/stuk, steun je het werk van Fonds verstandelijk gehandicapten.

Reacties

Deze website ondersteunt alleen de facebook emoticons als 🙂 etc.

Ontvang onze maandelijkse nieuwsbrief

VOORDAT JE WEGGAAT

‘Hoe kan ik naast doneren nog meer helpen?’, wordt vaak gevraagd. Simpel: Kom op voor mensen met een verstandelijke beperking. Laat altijd en overal zien dat ze er bij horen. Dat ze van waarde zijn. En je helpt ons door meer over ons te vertellen.

Dus leer ons beter kennen en volg ons op Facebook of schrijf je in voor de nieuwsbrief!