Maak kans op twee kaarten voor het Krommerijn Festival

19 december 2017 Nieuws 363x gelezen

Na het succes van de afgelopen jaren is het op zondag 14 januari weer zover! Dan vindt de vierde editie van het Krommerijn Festival plaats in De Landgoederij in Bunnik met dit jaar, op veler verzoek, éxtra veel blues. Maak kans op twee gratis kaarten!

Barrelhouse, Soulsville & Big Bo staan op het podium

Tussen 15.00 en 21.00 uur zullen op verschillende podia diverse blues- en soulbands optreden. The Blues Sparks, bestaande uit artiesten met een verstandelijke beperking, openen het festival. Door hun grote en oprechte passie voor muziek is het optreden van deze band bijzonder verrassend en inspirerend. Daarnaast staan op het programma optredens van succesvolle en gewaardeerde live-acts met niemand minder dan Barrelhouse, Soulsville, Big Bo, Sugar Queen, Hoodoo Monks en Arne & Friends.

Opbrengst gaat naar projecten die eenzaamheid tegengaan

Met de opbrengst van het Krommerijn Festival kan Fonds verstandelijk gehandicapten projecten steunen die eenzaamheid onder mensen met een verstandelijke beperking tegengaan. Zoals maatjesprojecten, werkervaringsplekken of dagjes uit. Want veel mensen met een verstandelijke beperking zijn eenzaam. Hun leven speelt zich vooral binnenshuis of binnen de instelling waar zij wonen af. Ze zouden graag meer sociale contacten hebben of activteiten in hun vrije tijd.

De trekking

Mail je naam, adres, postcode en woonplaats én e-mailadres onder vermelding van ‘Krommerijn Festival’ naar service@fondsvg.nl en maak kans op twee gratis kaarten.

De trekking vindt plaats op donderdag 4 januari 2018. Er worden 2 x 2 kaarten weggegeven.
De prijswinnaars krijgen persoonlijk bericht. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd en de prijs van de kaarten kan niet in contanten worden uitbetaald.

Lees hier meer over het Krommerijn Festival.

Reacties

Deze website ondersteunt alleen de facebook emoticons als 🙂 etc.

Ontvang onze maandelijkse nieuwsbrief

Goed nieuws!

Fonds verstandelijk gehandicapten en Revalidatiefonds bundelen hun krachten.
Vanaf nu zijn wij samen HandicapNL.

Lees welke droom wij willen waarmaken