Krommerijn Festival 2017 – festival waar ook talent met een verstandelijke beperking optreedt!

23 november 2016 Nieuws Krommerijnfestival.nl 671x gelezen

 

Een traditie in De Landgoederij in Bunnik is geboren. Op zondag 5 februari 2017 presenteren Fonds verstandelijk gehandicapten samen met Brothers Horeca Groep voor de derde keer het Krommerijn Festival. Dit is hét jazz-, blues- en soulfestival van de Kromme Rijnstreek waarbij muziek en gezelligheid centraal staan.


 


Muzikaal talent zorgt voor stevige grooves

Naast bands zoals Mojo Man en Arne & Friends staat ook Total Loss op het podium. Deze band, onderdeel van Theater Totaal, bestaat uit talentvolle artiesten met een verstandelijke beperking. Ze wisselen eigen werk af met swingende covers, prachtige liefdesliedjes en stevige grooves. Enkele bandleden leveren een bijdrage aan het schrijven van muziek en liedteksten. Door hun grote en oprechte passie voor muziek en theater is het optreden van deze band bijzonder verrassend en inspirerend.

Total Loss - Theater Totaal Band

 

Podium voor talent met een beperking
Het Krommerijn Festival biedt jaarlijks een podium aan bands zoals Total Loss en onderscheidt zich hierdoor van andere festivals. Het is een festival waar muziek en gezelligheid centraal staan. Maar waar ook passie en talent de kans krijgen de beperking te overstijgen.

 

Programmering & kaarten bestellen
Wil je dit mooie jazz-, blues- en soulfestival meemaken? Je kunt tickets kopen op www.krommerijnfestival.nl. Hier is ook meer informatie te vinden over de artiesten en programmering. Met de aankoop van je toegangskaarten steun je tevens het werk van Fonds verstandelijk gehandicapten. Het Fonds financiert onder andere initiatieven gericht op talentontwikkeling voor mensen met een verstandelijke en meervoudige beperking zoals Theater Totaal.

 

 

 

Reacties

Deze website ondersteunt alleen de facebook emoticons als 🙂 etc.

Ontvang onze maandelijkse nieuwsbrief

Goed nieuws!

Fonds verstandelijk gehandicapten en Revalidatiefonds bundelen hun krachten.
Vanaf nu zijn wij samen HandicapNL.

Lees welke droom wij willen waarmaken