Knoop Gala 2017 met o.a. Brigitte Kaandorp, K3 en Racoon

2 november 2017 Nieuws NTR 549x gelezen

Paul de Leeuw presenteert de zevende editie van uniek muziekgala in Koninklijk Theater Carré.

Knoop Gala: dinsdag 12 december, 19.45u, Koninklijk Theater Carré
Uitzending: dinsdag 21 december, 20.30u, NPO 1

Met veel trots organiseren de NTR en Fonds verstandelijk gehandicapten voor de zevende keer een bijzonder gala. Tijdens het Knoop Gala treden elk jaar bijzondere muzikale talenten op met een verstandelijke beperking. 

Gedurende deze speciale avond zingen en/of spelen deze muzikale talenten de sterren van de hemel. Ze doen dit samen met grote namen uit de Nederlandse muziekwereld. En ook dit jaar zijn het niet de minsten; Angela Groothuizen, Brigitte Kaandorp, K3, Maan, Racoon en Wolter Kroes. Mede door deze artiesten belooft het Knoop Gala weer een unieke avond te worden.

Bijzondere avond in Koninklijk Theater Carré

Paul de Leeuw presenteert wederom deze bijzondere avond die plaatsvindt in Koninklijk Theater Carré te Amsterdam. Dieuwertje Blok brengt verslag vanuit de Greenroom en een Knoop Gala is natuurlijk niet compleet zonder de inbreng van het Metropole Orkest, dit jaar onder leiding van dirigent Sander Teepen.

Steun aan Fonds verstandelijk gehandicapten

Het Knoop Gala staat al jaren garant voor bijzondere en ontroerende optredens. Daarnaast wordt op deze avond aandacht gevraagd voor het werk van Fonds verstandelijk gehandicapten. Het Fonds draagt eraan bij dat mensen met een verstandelijke beperking een volwaardig leven kunnen leiden. Een leven waarin zij hun talenten kunnen inzetten, zich kunnen ontwikkelen en kunnen meedoen in de samenleving. Zie: www.fondsverstandelijkgehandicapten.nl/knoopgala

De uitzending van het Knoop Gala is een NTR-productie in samenwerking met MediaLane.

 


 

Noot voor de redactie (niet ter publicatie): voor meer informatie en interviews: NTR Marketing & Communicatie, tel. 088 – 7799 111 of communicatie@ntr.nl. Foto’s: zie de perssite www.ntr.nl/pers.

Reacties

Deze website ondersteunt alleen de facebook emoticons als 🙂 etc.

Ontvang onze maandelijkse nieuwsbrief

Goed nieuws!

Fonds verstandelijk gehandicapten en Revalidatiefonds bundelen hun krachten.
Vanaf nu zijn wij samen HandicapNL.

Lees welke droom wij willen waarmaken