Volkskrant schrijft ontroerende column over het Knoop Gala

2 februari 2018 Knoop Gala, Nieuws Fonds Verstandelijk Gehandicapten 406x gelezen

“Het Knoop Gala is een lieve en belangrijke show. Een programma speciaal voor hen.” Frank Heinen omschrijft doeltreffend in zijn column voor de Volkskrant van 22 december (zie onder bericht) waar het Knoop Gala nu echt om draait. Mingus die met één hand meedrumt met Racoon en Shirley die vanachter de piano een prachtig lied over autisme zingt. Die ene avond in het jaar die volledig in teken staat voor mensen met een verstandelijke beperking.

Lieve en belangrijke show

In een afgeladen Carré vond ons jaarlijkse feest plaats en ook deze editie werkten er onder leiding van Paul de Leeuw een scala aan Nederlandse artiesten mee. Racoon, Maan en Wolter Kroes deelden het podium met artiesten met een beperking zoals de band Total Loss, Shirley, Roos en Mingus. Met groot succes, want honderden mensen besloten die avond massaal donateur van ons fonds te worden.

Succesvolle avond voor mensen met een verstandelijke beperking

De feestelijke avond is voor ons erg goed verlopen. Meer dan duizend nieuwe donateurs zullen ons tijdens het komende jaar blijven steunen. Daarnaast zijn er ook een flink aantal mensen geworven die eenmalig een bijdrage leveren aan ons goede doel. Met deze actie zijn de verwachtingen meer dan overtroffen en kijken we met een tevreden gevoel terug op ons jaarlijkse spektakel. Namens alle medewerkers van Fonds Verstandelijk Gehandicapten willen wij u daarom hartelijk bedanken.  

 

Knoopgala column perfect

 

Reacties

Deze website ondersteunt alleen de facebook emoticons als 🙂 etc.

Ontvang onze maandelijkse nieuwsbrief

Goed nieuws!

Fonds verstandelijk gehandicapten en Revalidatiefonds bundelen hun krachten.
Vanaf nu zijn wij samen HandicapNL.

Lees welke droom wij willen waarmaken