Wij doen mee aan pilot Collecte 2.0!

24 mei 2017 Collecte, Nieuws Fonds verstandelijk gehandicapten 645x gelezen

Maar liefst 21 goede doelen doen – net als wij – mee aan een pilot met contactloos betalen. In onze collecteweek krijgen we 250 collectebussen waarmee zowel contant, met pin als contactloos betaald kan worden. Binnenkort is de opmerking ‘sorry, maar ik heb geen contant geld in huis’ dus echt verleden tijd!

 

Hoe collectebus 2.0 werkt

Easycollect legt in twee animatievideo’s uit hoe de collectebus 2.0 werkt. De eerste video laat de voordelen zien voor de gever. De tweede en derde video laten aan de collectant en collecte-organisator zien hoe het werkt en wat de voordelen zijn voor hen.

 

Benieuwd naar ervaringen

De pilot Collecte 2.0 is een initiatief van Easycollect Services en Stichting Collecteplan. CCV is als ervaren en betrouwbare betalingspartner aangesloten. Onze organisatoren kunnen via een speciaal dashboard de bussen volgen die in hun wijk gebruikt worden. Op het dashboard is bijvoorbeeld te zien hoeveel transacties er zijn geweest en wat de gemiddelde busopbrengst is. De collectebussen worden door de fondsen voor de komende twee jaar ingezet. Wij zijn erg benieuwd naar de ervaringen met deze nieuwe vorm van collecteren. Na de collecte zal Easycollect met een enquête vragen naar de ervaringen.

Reacties

Deze website ondersteunt alleen de facebook emoticons als 🙂 etc.

Ontvang onze maandelijkse nieuwsbrief

VOORDAT JE WEGGAAT

‘Hoe kan ik naast doneren nog meer helpen?’, wordt vaak gevraagd. Simpel: Kom op voor mensen met een verstandelijke beperking. Laat altijd en overal zien dat ze er bij horen. Dat ze van waarde zijn. En je helpt ons door meer over ons te vertellen.

Dus leer ons beter kennen en volg ons op Facebook of schrijf je in voor de nieuwsbrief!