Het dak eraf met o.a. Simone Kleinsma, Frans Bauer en Diggy Dex in het Carré tijdens Knoop Gala 2016

13 december 2016 Knoop Gala, Nieuws 618x gelezen

 

Voor de zesde keer organiseren de NTR en Fonds verstandelijk gehandicapten het Knoop Gala. Op dit spetterende gala treden artiesten met een verstandelijke beperking op die een bijzonder muzikaal talent bezitten.

Ze doen dit samen met grote namen uit de Nederlandse muziekwereld. En ook dit jaar zijn het niet de minsten, te weten: Simone Kleinsma, Frans Bauer, Kim-Lian van der Meij, Diggy Dex & JW Roy, Jamai, Ronnie Flex, Tim Knol en Heidi und die Heino’s. Dit jaar is de verscheidenheid in optredens groot; van rap tot schlager en van musical tot de blues. Mede hierdoor belooft het Knoop Gala weer een unieke avond te worden.

Paul de Leeuw presenteert wederom deze bijzondere avond die plaatsvindt in Koninklijk Theater Carré te Amsterdam. Dieuwertje Blok neemt het backstage gedeelte voor haar rekening en komt met updates vanuit de Greenroom waar alle talenten zich voor hun optreden verzamelen. En een Knoop Gala is natuurlijk niet compleet zonder de inbreng van het Metropole Orkest, onder leiding van dirigent Maurice Luttikhuis.

 

Steun aan Fonds verstandelijk gehandicapten

Het Knoop Gala staat al jaren garant voor bijzondere en ontroerende optredens. Daarnaast wordt op deze avond aandacht gevraagd voor het werk van Fonds verstandelijk gehandicapten. Het Fonds draagt eraan bij dat mensen met een verstandelijke beperking een volwaardig leven kunnen leiden. Een leven waarin zij hun talenten kunnen inzetten, zich kunnen ontwikkelen en kunnen meedoen in de samenleving. Zie: www.fondsverstandelijkgehandicapten.nl/knoopgala.

 

UITZENDING:    DINSDAG 27 DECEMBER 2016, 21.45 UUR, NTR OP NPO 1

HERHALING:     ZATERDAG 31 DECEMBER 2016, 10.40 UUR, NTR OP NPO 1

 

De uitzending van het Knoop Gala is een NTR-productie in samenwerking met  MediaLane

 Reacties

Deze website ondersteunt alleen de facebook emoticons als 🙂 etc.

Ontvang onze maandelijkse nieuwsbrief

,

Goed nieuws!

Fonds verstandelijk gehandicapten en Revalidatiefonds bundelen hun krachten.
Vanaf nu zijn wij samen HandicapNL.

Lees welke droom wij willen waarmaken