Doe mee met de Ambtenaren- of Zorgmarathon!

21 april 2017 Nieuws www.fondsverstandelijkgehandicapten.nl 702x gelezen

Op donderdag 21 en vrijdag 22 september vinden op Papendal de vierde editie van de Ambtenarenmarathon en de tiende editie van de Zorgmarathon plaats. Meer dan  2500 lopers liepen vorig jaar samen met collega’s deze marathon in estafettevorm en je kunt je nu inschrijven voor de edities van 2017! Je hoeft geen marathonloper te zijn om toch aan deze marathon mee te doen, het is leuk voor zowel beginners als ervaren lopers.

Meld je aan voor de Ambtenarenmarathon of Zorgmarathon!

Loop hard voor een maatje

Met jouw deelname lever je niet alleen een sportieve prestatie, maar loop je ook voor een maatje voor mensen met een verstandelijke beperking. De opbrengst van de marathon gaat namelijk naar maatjesprojecten die gesteund worden door Fonds verstandelijk gehandicapten. Veel mensen met een verstandelijke beperking zijn eenzaam. Ze hebben weinig sociale contanten en zouden dat juist zo graag willen. Daarom dragen wij bij aan maatjesprojecten zoals BestBuddies, SenSelf en HelpingHands4You. Deze projecten zorgen ervoor dat het leven van mensen met een verstandelijke beperking sociaal wordt verrijkt en zij zich minder eenzaam voelen.

Steun extra en start een actie!

Je kunt als deelnemer ook een actie starten om extra geld op te halen voor deze maatjesprojecten. Zo heeft het Gelders Archief in 2016 maar liefst € 2.500 opgehaald. Wil je ook bijdragen aan maatjesprojecten zodat mensen met een verstandelijke beperking minder eenzaam zijn? Maak dan een actie aan op ons Ambtenarenmarathon actieplatform of Zorgmarathon actieplatform.

Reacties

Deze website ondersteunt alleen de facebook emoticons als 🙂 etc.

Ontvang onze maandelijkse nieuwsbrief

Goed nieuws!

Fonds verstandelijk gehandicapten en Revalidatiefonds bundelen hun krachten.
Vanaf nu zijn wij samen HandicapNL.

Lees welke droom wij willen waarmaken