Vervolgcampagne Gebaar van waardering

16 januari 2018 Nieuws Fonds Verstandelijk Gehandicapten 18847x gelezen

De afgelopen maanden heeft Fonds Verstandelijk Gehandicapten 1000 gezinnen verrast met een gebaar van waardering. Waarom? Omdat de dagelijkse zorg voor een kind met een beperking zwaar is en nooit stopt. Voldoende reden om hen middels een extraatje in het zonnetje te zetten.

Veel aandacht

Wouter Bos, Shirma Rouse en Kim Lian van der Meij wilden graag een gebaar van waardering overhandigen, 5 uur live heeft er aandacht aan besteed, een artikel in 100% NL magazine, Willem Vissers met een column in de Volkskrant veel lieve en ontroerende reacties op Facebook en nog veel meer aandacht voor deze sympathieke actie.

Ontvang een seintje

Momenteel is de actie Gebaar van waardering gestopt. Dit voorjaar zal Gebaar van waardering een vervolg krijgen in een nieuw jasje. Wil jij een seintje ontvangen als het zover is? Stuur dan een mail naar service@fondsverstandelijkgehandicapten.nl.

Reacties

Deze website ondersteunt alleen de facebook emoticons als 🙂 etc.

Ontvang onze maandelijkse nieuwsbrief

VOORDAT JE WEGGAAT

‘Hoe kan ik naast doneren nog meer helpen?’, wordt vaak gevraagd. Simpel: Kom op voor mensen met een verstandelijke beperking. Laat altijd en overal zien dat ze er bij horen. Dat ze van waarde zijn. En je helpt ons door meer over ons te vertellen.

Dus leer ons beter kennen en volg ons op Facebook of schrijf je in voor de nieuwsbrief!