Knoop Gala 2016

Voor de zesde keer organiseren de NTR en Fonds verstandelijk gehandicapten het spetterende gala waar muzikale talenten met een verstandelijke beperking optreden. Door de kandidaten en artiesten omschreven als één van de mooiste dagen van hun leven. Het inmiddels bijna uitverkochte gala vindt plaats in het Koninklijk Theater Carré. Het Knoop Gala wordt uitgezonden op 27 december om 21:45 en op 31 december om 10:40. Zet je 'm vast in je agenda?

Knoop Gala 2015

Uitgelicht: Rob Penders emotioneerde Nederland in 2015

 

‘Mijn leven is bijzonder soms verward, de wereld oordeelt meestal spijkerhard.’ Zo start het lied van Rob Penders (49) op het Knoop Gala 2015. Rob verwoordt iets dat door velen niet uitgesproken durft te worden. Bijvoorbeeld als hij zingt: "Dat je niet over me, maar met me praat. Dat je niet boven me, maar naast me staat. " Zo veel mensen met een verstandelijke beperking ervaren dit iedere dag. En dat is een vreselijk gevoel,’ aldus Daniëlle Schutgens, directeur van Fonds verstandelijk gehandicapten.

Ja ik word donateur

"Met extra begeleiding en ondersteuning kunnen mensen met een verstandelijke beperking ver komen. Dat laten de artiesten op het Knoop Gala zien."
"Het is voor mij een eer om het Knoop Gala weer te mogen presenteren. Het wordt gegarandeerd weer een heerlijke televisieavond.Op geen ander podium zijn de emoties zo puur en spontaan." Paul de Leeuw - Presentator