Knoop Gala 2017

Het Knoop Gala is het muziekgala van Fonds verstandelijk gehandicapten en NTR, waarin bekende Nederlandse artiesten optreden met artiesten met een verstandelijke beperking. Dat levert een schitterend gala op, maar tegelijkertijd maakt deze show ook een statement: mensen met een verstandelijke beperking beschikken over veel meer talenten dan menigeen denkt. Het Knoop Gala wordt uitgezonden op 21 december om 20:30 uur op NPO1.

Dit jaar staan er weer geweldige artiesten op het podium: Wolter Kroes, Angela Groothuizen, Racoon, Brigitte Kaandorp, K3 en Maan onder begeleiding van het Metropole Orkest. De presentatie is in handen van Paul de Leeuw en Dieuwertje Blok.

Ja ik word donateur

"Met extra begeleiding en ondersteuning kunnen mensen met een verstandelijke beperking ver komen. Dat laten de artiesten op het Knoop Gala zien."
"Het is voor mij een eer om het Knoop Gala weer te mogen presenteren. Het wordt gegarandeerd weer een heerlijke televisieavond.Op geen ander podium zijn de emoties zo puur en spontaan." Paul de Leeuw - Presentator 

Goed nieuws!

Fonds verstandelijk gehandicapten en Revalidatiefonds bundelen hun krachten.
Vanaf nu zijn wij samen HandicapNL.

Lees welke droom wij willen waarmaken