Informatie voor Collecte organisatoren

Hartelijk dank voor jouw inzet als collecteorganisator of wijkhoofd. Mede dankzij jou wordt de collecteweek elk jaar weer in goede banen geleid. Wij helpen je graag met informatie en hulpmiddelen om van de collecte een succes te maken.

COLLECTEWEEK 2017

Van 25 t/m 30 september 2017 gaan onze collectanten langs de deuren. Duizenden vrijwilligers gaan de straat op of vragen in winkelcentra aandacht voor mensen met een verstandelijke en meervoudige beperking.

video, content en projecten op het gebied van eenzaamheid van WAVV

GEBRUIK HET COLLECTEPLATFORM

Je maakt de organisatie van de  collecte een stuk eenvoudiger door ons collecteplatform te gebruiken. Hierin leg je o.a. de gegevens van de collectanten vast, maak je wijkindelingen en looproutes en bestel je eenvoudig collectematerialen.

Direct inloggen

 

PERSBERICHTEN EN COMMUNICATIE

We helpen je graag bij het krijgen van zoveel mogelijk aandacht voor de collecteweek. Met persberichten krijg je aandacht van lokale media. Onze posters kan je ophangen op je raam of in de supermarkt, buurthuis of bejaardenhuis in je buurt. Of je deelt onze social posts op Facebook en Twitter.

Downloads

OVERZICHT REGIO COORDINATOR

Heb je vragen of hulp nodig? Neem dan contact op met je regio coördinator. 

Search


Exact matches only


Search in title


Search in content


Search in comments


Search in excerpt

Filter by Custom Post Type

ONTVANG ONS NIEUWS

We sturen je graag zo nu en dan een mail met nieuws over de collecte en projecten voor mensen met een verstandelijke en meervoudige beperking. Of ontroerende filmpjes die we zijn tegen gekomen en we graag met je delen. Wil je deze mail ook ontvangen, schrijf je dan in:

Inschrijven

TIPS VOOR EEN SUCCESVOLLE COLLECTE

Hier  komt een tekst over tips en trics die we geven om de collecte succesvol te maken.