Verstandig nalaten

Veel mensen stellen het maken van hun testament uit. Vaak komt dat omdat het meer werk lijkt, dan het in werkelijkheid is. Wat belangrijk is dat je 100% tevreden bent over je beslissingen. Bij een notaris geef je je wensen aan in een persoonlijk testament, met een legaat, een erfstelling of een fonds op naam.

 

Verstandig nalaten

Omdat er zoveel bij komt kijken en wij het belangrijk vinden dat jij een bewuste keuze maakt, hebben we de belangrijkste tips over nalaten op een rijtje gezet in een boekje. Dit boekje kun je vrijblijvend bestellen.

Thea Radder, Relatiemanager

030 - 236 37 77
service@fondsvg.nl

 

 

 

nalaten aan het fonds verstandelijk gehandicapten

 

Regel uw nalatenschap eenvoudig online

Normaal gaat u bij het maken van een testament twee keer naar de notaris. De eerste keer voor het laten opmaken van een concept-testament. De tweede keer voor het tekenen van het uiteindelijke testament. Mocht u behoefte hebben aan advies van de notaris dan is deze manier aan te bevelen. Mocht u echter zeker zijn van uw wensen dan kunt u via een handige module op www.nutestament.nl zelf een concept opstellen. U hoeft dan alleen nog maar naar de notaris voor het doornemen en tekenen van het uiteindelijke testament. Uiteraard bespaart dit tijd en geld. Ontdek hoe het werkt op www.nutestament.nl.www.nutestament.nl