Nalatenschap regelen

Wij geloven in talenten en niet in beperkingen. Want de ruim 150.000 mensen in Nederland die een verstandelijke of meervoudige handicap hebben, kunnen evengoed spelen, zingen en dansen. Vergroot hun wereld: laat ze werken, wonen en met vrienden omgaan. Met jouw nalatenschap bieden we hen zicht op een betere toekomst.

Erbij horen

Mensen met een verstandelijke handicap willen net als iedereen serieus genomen worden, voor volwaardig aangezien en zichzelf ontwikkelen. Geloof jij net als het Fonds Verstandelijk Gehandicapten in de talenten van deze bijzondere, maar kwetsbare groep mensen? Help dan door ons een plek te geven in jouw testament. Zo wordt er ook na jouw overlijden doorgewerkt aan het ideaal dat je hebt en draag je bij aan een mooiere wereld.

Bel voor informatie Karin van der Leest op 030-2363777 of mail  naar nalaten@fondsverstandelijkgehandicapten.nl

Brochure aanvragen: nalatenschap regelen

In onze gratis brochure vind je meer informatie over het opnemen van ons fonds in jouw testament. Geef kinderen en volwassenen met een verstandelijke of meervoudige beperking de kans op een rijker leven en doneer.

Heb je vragen over het opnemen van Fonds verstandelijk gehandicapten in jouw testament? Ik kom graag langs voor een persoonlijk gesprek.

Karin van der Leest

Bel Karin
030-2363777
nalaten@fondsverstandelijkgehandicapten.nl

Maatschappelijke doelen voor een hechtere samenleving

Wij streven net als de doelen die wij financieel steunen naar een samenleving waarin iedereen samengaat. Ook kinderen met een verstandelijke of meervoudige beperking hebben recht op vrienden, lidmaatschap op de toneelschool of een fijne woning waarin zij zich thuis voelen. Met de juiste begeleiding kunnen zij meezingen, sporten en werken. Jouw donatie helpt. Denk daarom ook eens aan goede doelen bij het nalatenschap regelen.

Direct zelf nalatenschap regelen

Maak het goede doel erfgenaam van jouw nalatenschap of schenk een legaat. Dat kan een geldbedrag zijn, maar ook onroerend goed, een effectenportefeuille of waardevolle voorwerpen. Lees meer over het opnemen van een goed doel in jouw nalatenschap.

Goed nieuws!

Fonds verstandelijk gehandicapten en Revalidatiefonds bundelen hun krachten.
Vanaf nu zijn wij samen HandicapNL.

Lees welke droom wij willen waarmaken