Help je mee?

Fonds verstandelijk gehandicapten zorgt voor het verschil in het leven van kinderen en volwassenen met een verstandelijke beperking. Maar dat kunnen we alleen met hulp van onze donateurs. Donaties zijn hard nodig om die vele, belangrijke projecten mogelijk te maken om de wereld van mensen met een verstandelijke beperking te vergroten. Wil jij ook het verschil maken voor hen? Bekijk hieronder welke manier het beste bij jou past of word direct donateur. Jouw donatie wordt goed besteed!

Word donateur

Met een gift help je ons de wereld van mensen met een verstandelijke beperking vergroten. Je kunt helpen met een eenmalige gift aan bijvoorbeeld een project bij jou in de buurt of een project dat je raakt.

Als vaste donateur geef je iedere maand een door jou gekozen vast bedrag. Dat is voor ons erg prettig want zo zorg jij ervoor dat we wij plannen kunnen maken voor de toekomst en mensen met een verstandelijke beperking structureler kunnen helpen.

Lees meer over structureel doneren

Schenken met belastingvoordeel

We helpen de wereld van mensen met een verstandelijke beperking te vergroten door een financiële bijdrage te leveren aan projecten. Ook delen wij kennis en ons netwerk met instanties die zich inzetten voor mensen met een beperking en hun ouders en verzorgers. Die laatste groep is namelijk ook wel eens toe aan een moment voor zichzelf. Alle beetjes helpen. En wist je dat je kunt schenken met belastingvoordeel?

Lees meer over schenken met belastingvoordeel

nicoline-edelman

Vragen schenken met belastingvoordeel?

Bel Nicoline Edelman

030-2363777
nicoline@fondsvg.nl

Help bij de collecte

Tijdens onze collecteweek in september collecteren vrijwilligers door het hele land voor kinderen en volwassen met een verstandelijke en meervoudige beperking. Ook dit jaar gaan we er tegenaan. Wist je dat je ook als vereniging of stichting kunt meedoen? Dan is 50% van de opbrengst voor jullie en met de andere helft financieren we projecten van Fonds verstandelijk gehandicapten.

Meld je aan als collectant Alles over collecteren

Monique Timmermans

Heb je een vraag over de collecte?

Monique Timmermans

030-2363777
collecte@fondsvg.nl

Geef toekomst met jouw erfenis

Je idealen waarmaken, ook als je er niet meer bent. Je kunt besluiten je erfenis of een deel daarvan aan een organisatie te geven die jouw idealen deelt. Je kunt hierdoor ook na je overlijden iets betekenen voor de samenleving. Bij een notaris geef je je wensen aan in een persoonlijk testament, met een legaat, een erfstelling of een fonds op naam.

Lees meer over nalaten

Karin van der Leest

Vragen over nalaten?

Bel Karin van der Leest

030-2363777
Karin@fondsvg.nl

Fonds op Naam

Je wilt geen eigen stichting, maar wel zeggenschap houden over je donaties of nalatenschap? Een fonds op naam biedt dan uitkomst. Wij richten dit fonds voor jou op en jij bepaalt welk projecten wij ermee steunen. Zo kan je bijvoorbeeld kiezen voor een project bij jou in de regio waaraan je jouw naam of die van een dierbaar persoon kunt koppelen.

Een fonds op naam oprichten

Karin van der Leest

Vragen over Fonds op Naam?

Bel Karin van der Leest

030-2363777
kvanderleest@fondsverstandelijkgehandicapten.nl

Goed nieuws!

Fonds verstandelijk gehandicapten en Revalidatiefonds bundelen hun krachten.
Vanaf nu zijn wij samen HandicapNL.

Lees welke droom wij willen waarmaken