Help je mee?

Fonds verstandelijk gehandicapten zorgt voor het verschil in het leven van kinderen en volwassenen met een verstandelijke beperking. Maar dat kunnen we alleen met hulp van onze donateurs. Donaties zijn hard nodig om die vele, belangrijke projecten mogelijk te maken om de wereld van mensen met een verstandelijke beperking te vergroten. Wil jij ook het verschil maken voor hen? Bekijk hieronder welke manier het beste bij jou past of word direct donateur. Jouw donatie wordt goed besteed!

Word donateur

Met een gift help je ons de wereld van mensen met een verstandelijke beperking vergroten. Je kunt helpen met een eenmalige gift aan bijvoorbeeld een project bij jou in de buurt of een project dat je raakt.

Als vaste donateur geef je iedere maand een door jou gekozen vast bedrag. Dat is voor ons erg prettig want zo zorg jij ervoor dat we wij plannen kunnen maken voor de toekomst en mensen met een verstandelijke beperking structureler kunnen helpen.

Lees meer over structureel doneren

Schenken met belastingvoordeel

Periodiek schenken is een manier om nog meer belastingvoordeel uit je gift te halen. Met een periodieke schenking leg je vast dat je ons voor minimaal 5 jaar steunt met een jaarlijks vast bedrag, waardoor je een deel van het belastbaar inkomen mag aftrekken. De hoogte van het bedrag bepaal je zelf. Met periodiek schenken biedt je ons de mogelijkheid om te investeren in meerjarige projecten en activiteiten. 

Lees meer over schenken met belastingvoordeel

 

nicoline-edelman

Vragen schenken met belastingvoordeel?

Bel Nicoline Edelman

030-2363777
nicoline@fondsvg.nl

Help bij de collecte

Tijdens onze collecteweek in september collecteren vrijwilligers door het hele land voor kinderen en volwassen met een verstandelijke en meervoudige beperking. Ook dit jaar gaan we er tegenaan. Wist je dat je ook als vereniging of stichting kunt meedoen? Dan is 50% van de opbrengst voor jullie en met de andere helft financieren we projecten van Fonds verstandelijk gehandicapten.

Meld je aan als collectant Alles over collecteren

Monique Timmermans

Heb je een vraag over de collecte?

Monique Timmermans

030-2363777
collecte@fondsvg.nl

Geef toekomst met jouw nalatenschap

Je idealen waarmaken, ook als je er niet meer bent. Je kunt besluiten je erfenis of een deel daarvan aan een organisatie te geven die jouw idealen deelt. Je kunt hierdoor ook na je overlijden iets betekenen voor de samenleving. Bij een notaris geef je je wensen aan in een persoonlijk testament, met een legaat, een erfstelling of een fonds op naam.

Lees meer over nalaten

Karin van der Leest

Vragen over nalaten?

Bel Karin van der Leest

030-2363777
Karin@fondsvg.nl

Help met talent en tijd

Je kunt je als vrijwilliger voor Fonds verstandelijk gehandicapten op veel verschillende manieren inzetten. Bijvoorbeeld als collectant/collecte-organisator, door een actie te organiseren of een sponsorcampagne te beginnen. Heb je speciale talenten, vaardigheden of specialismen die je vrijwillig voor ons in wilt zetten?

Ben je bijvoorbeeld een schrijftalent, fotograaf of een financieel expert? Laat het ons weten en mail naar jacqueline@fondsvg.nl.

Jacqueline Bornebroek

Heb je een vraag over vrijwilligerswerk?

Jacqueline Bornebroek

030-2363777
Jacqueline@fondsvg.nl