Vier het met een barbecue!

 

Benefiet BBQ van 12 t/m 18 juni (Vaderdag!)

We nodigen je van harte uit om in de week van 12 t/m 18 juni (Vaderdag!) een Benefiet BBQ voor Fonds verstandelijk gehandicapten te organiseren.

Voor ieder verkocht menu van € 9,95 doneert A-Z Barbecue direct € 2,50 aan Fonds verstandelijk gehandicapten. Bovendien neemt A-Z Barbecue jou alle zorg uit handen: van borden, bestek en barbecue tot een volledige vlees/vega barbecue met sauzen, salades en stokbrood. Alles gratis thuisbezorgd en je hoeft de vaat ook niet te doen!

Dus of je nu Vaderdag viert, het begin van de zomer wil aftrappen of de contacten met je buurt wilt aanhalen, bestel jouw speciale FVG Barbecue Menu bij A-Z Barbecue en barbecue voor het goede doel.

Naar barbecue.nl

kleine pijlPS. Hoe leuk om een barbecue te houden met mensen met een verstandelijke beperking in jouw buurt om elkaar (nog) beter te leren kennen!

Iets extra's doen?

Wil je iets extra’s doen om de opbrengst van de actie te vergroten? Bijvoorbeeld drankjes verkopen, statiegeld inzamelen of ijs verkopen? Dat vinden we fantastisch! Je kunt hieronder jouw opbrengst doneren!