Laat jij mensen met een verstandelijke beperking stralen?

Versterk ons belpanel van het Knoopgala 2017 en verdien een vrijkaartje
voor het Knoopgala in het Koninklijk Theater Carré!

 

Het Knoopgala is het muziekgala is hét muziekgala waar mensen met een verstandelijke beperking optreden met grote namen uit de Nederlandse muziekwereld. Kijkers worden opgeroepen donateur te worden van het Fonds verstandelijk gehandicapten. Vind je het leuk om samen met een groot deel van onze medewerkers en andere betrokkenen de telefoontjes te verzorgen? Meld je dan nu aan!

 Wanneer?

Opname Knoopgala 12 december

Belpanel donderdag 21 december van 19.15 tot 22.15 uur

Wat wij van je verwachten

Je hoeft geen ervaring te hebben. Met een brede glimlach op je gezicht om de nieuwe donateurs te woord te staan, kom je al een heel eind. En natuurlijk krijg je een korte training voor de uitzending. Je helpt op onze bellocatie in IJsselstein. 

Enthousiast geworden?

Geef je dan alvast op! Dankzij de inzet van jou en vele andere enthousiaste vrijwilligers gaan we die avond hopelijk weer een mooi aantal nieuwe donateurs verwelkomen. Schrijf jezelf, vrienden of team met onderstaand formulier in en je hoort snel of je in het belpanel kunt. Word je geselecteerd voor het belpanel, dan ontvang je één vrijkaart voor de opnames van het Knoopgala 2017.

☛ Schrijf je nu in:

  • Ja, ik wil nog meer personen toevoegen

  • +-